• info@bulcaz.com
  • 0(212) 909 4883
Orya Kuyumculuk
Kuyumcu ve Aksesuar
  • Kuyumcu ve Aksesuar
Açıklama

iAltın Kolye Modelleri Orya Kuyumculuk takı kategorilerinde sizleri bekliyor. Altın Kolyeler En Şık Modeller Orya Kuyumculuk koleksiyonlarında sunuyoruz. Şıklığınız Orya Kuyumculuk sayfalarındaki zarafet dolu modelleri ile tamamlanıyor. Altın, inci, elmas, safir, yakut, zümrüt, pırlanta gibi değerli taşlar ve madenler kullanılarak hazırlanan kolye modelleri, tasarımları ile de aklınızı başından alacak.

İngilizce de “necklace” anlamına gelen, bir takı aksesuar ürünü olarak olarak, boyuna asılan bir takı çeşididir.

Gün içinde kullanabileceğiniz minimal modellerden, davetlerde kıyafetlerinizi tamamlayacak daha gösterişli altın kolye tasarımları Orya online altın alışveriş sitesinde beğeninize sunuyoruz.

Orya tasarımlı kolyeler günün her anında sizlerle birlikte ışıltınızı çevrenize saçmanızı kolaylaştırıyor.

Kolye Modelleri
Kolye Modelleri değerli madenler, değerli taşlar veya sıradan malzemelerden yapılmış, boyna takılan takılara verilen genel isimdir. Kolyeler en basit haliyle, bir zincir veya sicim üzerine geçirilmiş taşlardan veya kolye uçlarından meydana gelirler.

Pek çok değerli taş veya sikkeden yapılmış geniş kolyelere gerdanlık denir. Değerli malzemelerden yapılmış kolyeler mücevher kategorisine girerler. Kolye kavramı Türkçeye, aynı anlama gelen Fransızca collier sözcüğünden geçmiştir.

Orya’nın zengin altın çeşitleri arasında hem kendiniz, hem de sevdikleriniz için mutlaka uygun modelleri bulacaksınız. Orya Kuyumculuk takı modelleri Altının En Şık Hali

Kolye ve Altın Hakkında Genel Bilgi
Altın değeri altının saflığı ile belirlenir, 24K (Ayar) değerinde, 999,9 saflığına sahip ve içinde başka metal ve/veya element barındırmayan altına saf altın denir.
Dünya’ da altının saflığı için kullanılan ölçü birimi Karat’ tır. 1 Karat 1/24 saflıkta olup, saf altın bu nedenle 24 karattır.

Saf altın yani 24K altın mücevher olarak kullanmak için yumuşak olduğundan gümüş, nikel, bakır gibi farklı metaller ile karıştırılarak sertliği artırılmaktadır.
18K, 24 karat içerinde 18 karatın saf altın ve geri kalan 6 karatın ise başka metallerden oluştuğunu ifade etmektedir.

Ayrıca, 19. yüzyılda, altının değerini ifade etmek için “binler” sistemi geliştirilmiştir. Örneğin 18 karat altın 750 olarak tanımlanmakta olup, 750’ si saf altını kalan 250’lik bölüm ise diğer metalleri ifade eder.

  • Firma Yetkilisi Orya Kuyumculuk
  • Web Site Siteye Git
  • 1.Telefon05324889378
  • 2.Telefon -
  • Çalışma Saatleri 09:00 - 19:00
  • Adres
    Yeni, 540/1. Sk. No:10, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul, Turkey
Yorumlar (Oylama: 0 ☆)
(Yorum sadece mobil uygulama üzerinden yazılabilir)
Harita

Gold Firmalar
Oto Lastikte Kampanya Bridgestone Oto Lastikçi
Çiçek Hediye Et İndirim Kazan Alanya Çiçek Çiçekci
Araç Kiralamada İndirim Avis Car Rental Araç Kiralama
Tüm Gözlüklerde İndirim Atasun Optik Gözlükçü