• info@bulcaz.com
  • 0(212) 909 4883
Teknik Paten Havalandırma & Klima
Klima Servisi
  • Klima Servisi
  • Klima Servisi
  • Klima Servisi
  • Klima Servisi
Açıklama

Havalandırma sistemlerini, her türlü mekana ve işyerine kurmaktayız. Yüksek talep gelen mekan türlerinden bazıları : cafe, restaurant, otel, lokanta, kahvehane, boyahane, otopark ve ofis olarak sayılabilir. Hatta ev havalandırma sistemleri de havalandırma hizmet alanlarımızdandır. Havalandırma sistemlerinin imalatını ve montajını kendi ekibimiz ile kendimiz üstlenmekteyiz. Havalandırma fanı seçimi ve havalandırma kanalı ölçümlerini yapıp hesaplama sonucu belirlemek için ücretsiz ön keşif hizmetimiz de bulunmaktadır. Ön keşif hizmetimiz İstanbul içi için ve belli mekan türleri için geçerlidir.

Özellikle restaurant, otel ve cafe gibi gün içinde yoğun olarak yemek ve içeceklerin hazırlandığı ortamlarda yoğun koku ve dumanlar havalandırma sistemleri ile dışarı tahliye edilir ve içeriye temiz hava aktarılır. Bu yerlerdeki havalandırma kanallarının temizlikleri ve bakımları periyodik olarak tarafımızdan gerçekleştirilmektedir.

Benzer şekilde klima bakım ve temizliği için de sayısız hizmet verdik bugüne kadar. Klima servisimiz içinde yer alan klima bakımı ve klima temizliği hizmetlerimiz profesyonel olarak ve itina ile gerçekleştirilmektedir.

Klima temizliğinde ve havalandırma kanalı temizliğinde kullandığımız temizlik ilaçları sağlığa zarar vermeyen ama temizliği en iyi şekilde yapan özel temizleme solüsyonudur. Diğer malzemeler ile birlikte tam bir temizlik sağlanmaktadır. Gaz kontrolleri yapılıp eksiklik varsa gaz takviyesi de yapılmaktadır. Ayrıca klima temizliğinde iç ünite ve dış üniteler haricinde pervanelerin de temizliği ayrıca yapılmakla birlikte kolay temizlenemeyen alanlar da özel olarak temizlenip bakımı yapılmaktadır. Soket bağlantıları ile kablo bağlantıları kontrol edilerek klimaların etkin çalışması önünde engel olabilecek veya klimaların ömrünü kısaltabilecek her nokta titizlikte analiz edilip duruma göre çözüme tarafımızdan kavuşturulmaktadır.

Klima servisi hizmetlerimizi İstanbul’un 39 ilçesinin her mahallesine götürüyoruz. Gün içinde hızlıca hizmet verdiğimiz yerler başlıca : Beyoğlu, Sarıyer, Cihangir, Beşiktaş, Ortaköy, Şişli, Osmanbey, Mecidiyeköy, Kağıthane, Göktürk, Eyüp, Nişantaşı, Tarabya ve Etiler diye sıralayabiliriz. Bu ilçe ve semtlerin hepsine gün içinde klima bakımı, klima temizliği, klima montajı ve klima satışı (ikinci el klima satışı dahil) hizmetleri vermekteyiz. Tüm bunların fiyat ve ayrıntılarını mobil telefonlarımızdan öğrenebilirsiniz.

  • Firma Yetkilisi Alihan Temuçin
  • Web Site Siteye Git
  • 1.Telefon0532451341
  • 2.Telefon -
  • Çalışma Saatleri 7/24 Hizmet
  • Adres
    İstiklal Mahallesi, Kurtuluş Deresi Cd. No:2, 34440 Beyoğlu/İstanbul, Turkey
Yorumlar (Oylama: 0 ☆)
(Yorum sadece mobil uygulama üzerinden yazılabilir)
Harita

Gold Firmalar
Oto Lastikte Kampanya Bridgestone Oto Lastikçi
Çiçek Hediye Et İndirim Kazan Alanya Çiçek Çiçekci
Araç Kiralamada İndirim Avis Car Rental Araç Kiralama
Tüm Gözlüklerde İndirim Atasun Optik Gözlükçü